AirPods Pro

 

AirPods су толико популарне слушалице да их користе чак и неки Андроид фанови. Постоји осећај да их сви имају, али то није тако: многи сумњају, цена, чекају попусте, а неко гледа на интернет у потрази за достојном опцијом која је била у употреби, половне слушалице. Куповина таквих AirPods-а је увек препуна проблема и протраћеног новца: ако имате среће да наиђете на пристојног продавца који је ставио на продају сопствене слушалице, онда постоји велика вероватноћа да немају још много живота. Поред тога, Интернет локације су препуне лажних слушалица. Време је да ставимо тачку на ово: шта фали половним AirPods-има, да ли вреди штедети новац и када дефинитивно треба купити слушалице од Apple-а.

Батерија у AirPods-у

Слушалице AirPods подразумевано дају добру аутономију. Батерија мање-више нових AirPods-а биће довољна за не баш дугачак пут из једног града у други. Најновији AirPods 3 су у стању да трају дуже од AirPods 2 и AirPods Pro. Међутим, као и код било ког другог уређаја, батерија је потрошна. У случају AirPods-а, не постоји званичан начин да замените батерију - мораћете да купите нове слушалице.

Такође не постоји нормалан начин да се провери заостатак капацитета AirPods батерија. Постоје плаћени програми за Mac, као и неке чудне технике рачунања. Процес рада AirPods-а се разликује од корисника до корисника. Мало је вероватно да се неко савесно придржава препорука:

 • Онемогућите поништавање буке, што брже исцрпљује слушалице;
 • AirPods се најбоље чувају у својој кутији, торбици;
 • Велика јачина утиче на пуњење;
 • Важно је да правилно пуните слушалице.

Куповином половних AirPods-а ризикујете да наиђете на уморну батерију која ће почети да умире за неколико месеци или недеља. Новац је протраћен.

Чишћење AirPods-а

Приметио сам да многи пријатељи занемарују чишћење AirPods-а (као и чишћење ушију). Узимате туђе AirPods, и они су прљави, мрежице су запушене ушним воском. Могу се очистити обичним штапићем за уши, обрисати алкохолном салветом, али оне неће постати новије: прљавштина је продрла унутра и ту не можете ништа да урадите. Ношење таквих слушалица је непријатно – из истог разлога, многи продају своје iPhone уређаје без AirPods-а. Поред тога, AirPods споља на крају почиње да жути. Сложићете се, ово није оно што сте очекивали од снежно белих Apple слушалица.

Ако сте чиста особа која прати хигијену, онда у овом случају вреди погледати половне AirPods Про: имају заменљиве јастучиће за уши, које је много лакше очистити од воска за уши. Ово је њихов огроман плус, за разлику од конвенционалних AirPods. Али опет: обратите пажњу на њихову боју.

AirPods

Тихи звук у AirPods-у

Све слушалице имају једну заједничку ствар - временом почињу да звуче тише. Ово је у стању да примети једино први власнике AirPods-а, користећи их прве године. Када купујете AirPods у рукама, вреди имати мање-више свежу копију при руци, на пример, позајмити од пријатеља тако да постоји нешто са чиме се може упоредити.

Половни AirPods вас може довести у заблуду: једна слушалица у ушима је гласнија, друга тиша, или су оба тиха у исто време. Сва кривица за неправилан рад, слушање музике при максималној јачини звука или улазак прљавштине, воде. Генерално гледано, још један разлог да будете опрезнији у погледу такве куповине.

Како купити половне AirPods

По мом мишљењу, ако одлучите да купите такве AirPods, онда покушајте то да урадите од познаника или пријатеља. Није чињеница да ће бити у савршеном стању, али дефинитивно ћете знати све добре и лоше стране слушалица. Поред тога, дефинитивно ће бити оригиналне - мало је вероватно да су ваши пријатељи носили кинески лажњак.

Када купујете од странаца, обратите пажњу на буквално све: боју предмета, слушалице, кутију AirPods-а, проверите серијске бројеве и чак погледајте упутство за употребу AirPods - Кинески занатлије су научили да савршено лажирају AirPods, али често лажни даје искривљен фонт у упутствима.

Куповина половних AirPods-а је нека врста лутрије. Размислите да ли је игра вредна уштеђеног новца: можда је ипак лакше купити нове слушалице?

 

 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона. Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године, од 2011 уредник, власник истог.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
AirPods
 
АирПодс
 
 
Save
CONTINUE
view saved words →
Don't translate on double-click
 
Don't show floating button
 
Upgrade to Pro to unlock more features
 
 
No Internet Connection
 
 • Add to Phrasebook
   
  • No word lists for Russian → Serbian...
    
  • Create a new word list...
 • Copy